Sağlık

Sevdiğiniz Kişiyle Kullandığınızda İlişkinizi Hızlandıracak 10 Tatlı Uygulama

Partnerimin yanında olamasam da uzaktan seks yapmak benim işim diyenler için çok tatlı çift uygulamaları hazırladık! Sevdiğinizi 3 saniye bile yalnız bırakmak istemiyorsanız bu uygulamalardan birini hemen indirin! ?

1. Açılan telefon ekranında sevdiğinin eliyle yazdığı notu görmek isteyenler için: Note It.

Son zamanlarda oldukça popüler hale gelen bu mesajlaşma uygulamasında birbirinizle eşleşebilir, telefonlarına romantik notlar bırakabilirsiniz. Saatin gece 3 ya da akşam 5 olması önemli değil, “Seni seviyorum” mesajı her zaman gereklidir!

2. Sana söylemeyeceğim ama onun nasıl hissettiğimi bilmesini istiyorsan: Obimy.

Bu uygulamada 17 farklı renk arasından bir renk seçiyorsunuz ve ruh halinizi söylemeden uygulamadan belirtebiliyorsunuz. Uygulamaya eklediğiniz kişilerin isimlerini verebilir ve onlara her duyguda eşlik edebilirsiniz!

3. Sesim kulağınızda olmasa bile dinlediğimiz müzikler bile aynı uygulama: Mubr.

Ana ekranınızda açılan pencere sayesinde partnerinizin telefonunuzda ne dinlediğini görebilir, dinlediği müziği kontrol edebilirsiniz.

4. İlişkinizin tüm ayrıntılarının her zaman önünüzde olmasını istiyorsanız: Widgetable.

Bu uygulama sayesinde sevgilinizle ilgili widget’ları ana ekranınıza ekleyebilirsiniz. Ne kadar uzaktasınız, ne kadar süredir birliktesiniz, burcunuz gibi binlerce widget sayesinde aşkınız her zaman taze kalacak!

5. Aşkınız şehre sığmaz ve ormana dökülürse paniğe kapılmayın! Anılar Ağacı uygulamasını çok seveceksiniz.

Bu uygulama size günlük sorular veriyor ve cevapladıkça su damlaları kazanıyorsunuz. Partnerinizin yanıtlarını da görebilir ve bu su damlalarını toplayıp bir orman oluşturabilirsiniz. Ayrıca zaman kapsülü sayesinde makul bir süre sonra okunacak notlar yazabilirsiniz.

6. Kendinizi kötü hissediyorsanız partnerinizin hoş etkinlikleri sizi neşelendirebilir: Happyfeed.

Bu uygulama, her gün bir olumlu duyguyu paylaşmanıza olanak tanıyarak, geriye dönüp bakma ve kötü zamanlarınızı hatırlama fırsatı sunabilir.

7. Aşkta sorular asla bitmez: Aşk Testi.

Bu uygulama partnerinizi daha iyi tanımanıza yardımcı olacak eğlenceli sorular sorar. Bağlantınızla ilgili yeni şeyler keşfetmenin tadını çıkarın.

8. Yakınlığınızı test edin: Kindu.

Romantik yatak fikirleri, randevu fikirleri veya fantezi türleri için tavsiyeler verir. Bağlantınızdaki cinsel uyumu artırmak için bu uygulamaya mutlaka göz atın.

9. Farklı ülkelerde yaşayan çiftleri de unutmadık: WhenDo.

WhenDo sayesinde arka planınızı partnerinizin resmi haline getirebilir ve yaşadığı yerin saat dilimini kontrol edebilirsiniz.

10. Hakkında her şeyi duymak istediğim uygulama: Çift Oyunu.

Partnerimin benim hakkımda hiçbir şey öğrenmemesini istiyorsanız bu uygulama sizi çok memnun edecek! En sevdiğiniz yemekler, hobileriniz, tatilleriniz, filmleriniz, müzikleriniz ve daha birçok konuda bilgi almak için bu uygulamayı indirebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

- -
Başa dön tuşu