Haber

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Erkek Hentbol Takımı Türkiye Kupası’nı hedefliyor

Hentbol Erkekler Büyük Ligi’nde mücadele eden Sakarya Büyükşehir Belediyespor’un Teknik Direktörü Mehmet Fatih Işık, amaçlarının şehre Türkiye Kupası’nı getirmek olduğunu belirtti.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre ekip, 15-18 Mart tarihlerinde Konya’da yapılacak HDI Sigorta Türkiye Kupası Sekizinci Finali’ne hazırlanıyor.

Çeyrek finalde MKE Ankaragücü Mamak Belediyespor ile karşılaşacak Sakarya Büyükşehir Belediyespor, geçerse yarı finalde Beykoz Belediyespor-Nilüfer Belediyespor maçının galibi ile finale kalmaya çalışacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Başantrenör Mehmet Fatih Işık, Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremlerde hayatını kaybedenleri rahmetle andı.

Depremin ardından iki haftalık bir aranın oluştuğunu ve bu kapsamda 21 Şubat prestijiyle antrenmanlara kaldıkları yerden başladıklarını belirten Işık, şunları kaydetti:

“İki haftalık süreçte fiziksel ve zihinsel çalışmalarımızı sürdürerek maçın ritmini yakalamaya çalıştık. Devre arasında aramıza yeni arkadaşlar katıldı. Bunlardan biri de Hatay Büyükşehir Belediyespor takımında forma giyen Ukraynalı Oleksandr Tiukin oldu. Ligden çekildi.Bu konuda Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem Yüce ve kulüp başkanımız Cevat Ekşi’ye teşekkür ediyoruz.Deprem mağduru sporcumuza sahip çıktığınız için teşekkür ederiz.”

Türkiye Kupası müsabakalarına Konya’da katılacaklarını hatırlatan Işık, “Çeyrek finaldeki rakibimiz Ankaragücü’ydü. Son iki haftadır yoğun bir tempoda hazırlanıyoruz. Hedefimiz Türkiye Kupası’nı şehrimize getirmek. .Kupayı kazanıp bu sevinci şehrimizde yaşatmak istiyoruz.” sözlerini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu