Haber

Steven Caulker: Fenerbahçe’de küçük düşürüldüm

Süper Lig’de Alanyaspor, Gaziantep FK ve Fatih Karagümrük’te forma giyen Steven Caulker, bir süreliğine Fenerbahçe’ye transfer oldu ancak hiçbir maçta şans bulamadığı için açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz günlerde Karagümrük ile yollarını ayırıp İngiltere Şampiyonası ekiplerinden Wigan Athletic’e imza atan 31 yaşındaki stoper, Türkiye’de geçirdiği günlere dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.

“Geçmişim umurlarında değildi”

Caulker, Türkiye’de geçmişinin umursanmadığını söyledi. “2019 yılında deneme antrenmanlarına katılmak için Türkiye’ye gitmiştim. Gittiğimde 5 ay sopasız kaldım ve evimin yakınındaki ormanda antrenman yapabildim. Avrupa’daki çoğu kulüp bana yaklaşmaktan bile çekiniyordu. Ancak Türkiye çok farklıydı, geçmişim umurlarında bile değildi.”dedim.

“Hayat benim için güzeldi”

Alanyaspor’un günlerinin olağanüstü geçtiğini belirten Steven Caulker, şunları söyledi: “10 günlük deneme süresinin ardından Alanyaspor ile sözleşme imzaladım ve 2 yılda 85 maça çıktım. Bu süreçte kulüp tarihinin en başarılı 2 yılını yaşadık. Ligi ilk 5’te bitirdik, oynadığımız ligi ilk 5’te bitirdik.” kupa finalinde ve yılın en iyi takımı seçildim.elemelerde bile oynama fırsatım oldu.hayat benim için çok güzeldi.alkolsüzdüm,kumsalda evim vardı…ama daha fazlasını istiyordum .”sözleri yaptı.

“Tek hayalim ön direğe vurup Mesut Özil’in ortasıyla gol atmaktı”

Tek hayalinin Mesut Özil’in yaptığı ortayla gol atmak olduğunu söyleyen İngiliz oyuncu, “Türkiye’nin dev kulüplerinden Alanyaspor’da Fenerbahçe ile sözleşme imzaladım. Tek hayalim ön direğe vurup Mesut Özil’in ortasıyla gol atmaktı. Sözleşmeyi imzaladığım gün 10 dakika süre verdim. 2019’da menajerimle hayalini kurduğumuz Türkçe röportaj. Peri masalı gibiydi.”sözlerini söyledi.

“Pereira beni takımda istemediğini söyledi”

2 aydır aşağılandığını belirten Caulker, şunları söyledi: “Ben imzaladıktan sonra yeni teknik direktör Vitor Pereira’nın takıma atandığı açıklandı. Pereira geldi ve aniden beni takımda istemediğini söyledi. Sonra beni gönderene kadar 2 ay boyunca beni küçük düşürdü. Geçen 1,5 yıl benim için gerçekten zordu: “Fenerbahçe’yi seçtiğim için çoğu zaman kendime kızarak geçirdim. Bir sonraki hatalı kararım o yaz yine Türkiye’de kalmaktı. Artık Türkiye’deki kariyerim bitti.”dedim.

“Pişmanlıklarım var”

Pişmanlık duyduğunu vurgulayan İngiliz savunma oyuncusu, şunları söyledi: “Bazı pişmanlıklarım var. Mesela beni umursamayan insanlara hala pahalıymışım gibi hissettirmeye çalıştım ve pişmanım. Bir de gitmeden önce teknik müdürün beni istemesini sağlayacağım.” doğal bir kulübe.”terimleri kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu