Haber

Kocaeli’de çocuk olmak bir başkadır.

 

Gebze bölgesinde ‘Sokağımızda Şenlik Var’ etkinliğini başlatan Büyükşehir, çocukları oyunlar ve cümbüşlerle doyurdu.

“Mutlu şehir Kocaeli” vizyonu kapsamında insana dokunan hizmet ve çalışmaları bir bir hayata geçiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, çocukları da bir an olsun unutmuyor. Özel gün ve bayramlarda çocukları sevindiren ve birçok düzenlemeyle onları bir araya getiren Büyükşehir, bu kez tüm şehrin çocukları ve aileleriyle bir araya gelerek “Sokağımızda Şenlik” etkinliği düzenliyor. Bu kapsamda Gebze bölgesinde de faaliyetlerine başlayan Büyükşehir, oyun ve eğlencelerle çocukları doyuruyor.

PAMUK ŞEKER VE POPPO MISIR İkramı

Şenliğe aileleriyle birlikte katılan çocukların heyecanı ve memnuniyeti görülmeye değerdi. Gebze Mustafa Üstündağ Ortaokulu, Çayırova Erişler Şelale Parkı ve Darıca Millet Bahçesi’nde kurulan şenlik alanında şişme oyun parkları, sahne şovları gibi eğlenceli aktiviteler yer alırken, eğlenen çocuklara pamuk şeker ve patlamış mısır ikram edildi.

BAŞKAN BÜYÜKAKIN’A TEŞEKKÜRLER

Atış kalesi, kaydırak ve top havuzu gibi onlarca oyun alanında arkadaşlarıyla birlikte eğlenen çocuklar, onlara eşlik eden sevimli karakterle bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Aileler, çocuklarının mutluluğuna ortak olurken, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a da böyle bir hizmet sunduğu için teşekkür etti.

EĞLENCE TAM GAZ

Büyükşehir Belediyesi’nin yaz tatili vesilesiyle çocuklara yönelik düzenlediği “Sokağımızda Şenlik” etkinliği tüm hızıyla devam edecek. Çocukların yaşadığı mahallelere eğlence ve mutluluk getiren Büyükşehir, tüm ilçelerde belirlenen noktalarda kurulacak oyun setleri, sahne gösterileri ve çeşitli ikramlarla çocukları sevindirmeye devam edecek.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

haber-selcuklu.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu