Yaşam

Gran Turismo Film Tarihi Ertelendi

Sony Resimleri , yaptığı açıklama ile vizyona girmesi beklenen filmlerinin tarihlerini erteledi. bunların ortasında Gran Turismo filmi Ayrıca tarihi vardır. Peki yeni tarih nedir? Detaylar burada.

Hatırlayacağınız gibi, Hollywood yazarlar derneği WGA Mayıs ayında greve gitmişti. 13 Temmuz 2023 Perşembe günü bu kez oyuncular sendikası SAG-AFTRA greve gitti. Sonuç olarak 75. Emmy Ödülleri töreni ertelendi ve Ocak 2024’te yapılması planlanıyor. Sony ResimleriGran Turismo, Avcı Kraven, Ghostbusters: Afterlife, Madame Web, Spider-Man: Beyond the Spider-Verse, Karate Kid ve They Listen filmlerinin vizyon tarihleri ​​değişti.

Gran Turismo Cinema History İçin Yeni Tarih Belirlendi

Bildiğiniz gibi Gran Turismo sinemasının 11 Ağustos 2023 Cuma günü vizyona girmesi bekleniyordu ancak iki haftalık bir gecikmeyle. 25 Ağustos 2023 Cuma günü çekildi. Ayrıca ön izlemeler 11 Ağustos 2023 ve 18 Ağustos 2023 tarihlerinde yapılacak.

Gran Turismo gerçek bir hikayeden uyarlanacak. Nissan ve Sony, 2008 ve 2016 yılları arasında GT Academy yarışını düzenledi ve kazananlar Nissan Sürücü Geliştirme Kursuna katılmaya hak kazandı. Sinemada, 2011 yılında düzenlenen bir PlayStation 3 yarışında Dubai 24 Saat’te doksan binden fazla katılımcıyı yenerek profesyonel yarış kariyerine başlayan Jann Mardenborough’nun hikayesi işlenecek.

Filmin yönetmen koltuğunda Neill Blomkamp oturuyor. Senaryo Jason Hall ve Zach Baylin ikilisi tarafından kaleme alınırken, yapım ekibinde Asad Qizilbash ve Carter Swan, Doug Belgrade ve PlayStation Productions’tan Dana Brunetti ile dizinin yaratıcısı Kazunori Yamauchi görev yapacak.

Oyuncu kadrosunda başrol oyuncusu Jann Mardenborough’u Archie Madekwe canlandıracak. David Harbour, Mardenborough için eğitilen emekli bir şoför rolünü oynayacakken, Orlando Bloom aynı zamanda satıcıyı, Djimon Hounsou ve Geri Halliwell-Horner’ı Mardenborough’nun ebeveynleri Steve ve Lesley’i, Daniel Puig kardeşi ve Josha Stradowski yarışmacı şoförü oynayacak. ve babası. Thomas Kretschman görünecek.

Diğer Sony Pictures Sinemalarının Güncel Tarihleri

  • Avcı Kraven – 30 Ağustos 2024
  • Ghostbusters: Afterlife – 29 Mart 2024
  • Madam Web – 16 Şubat 2024
  • Örümcek Adam: Örümcek Evreninin Ötesinde – Belirsiz
  • Karate Kid – 13 Aralık 2024
  • Dinliyorlar – 30 Ağustos 2024

ceyhan-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu