Yaşam

Ece Mumay Öfke Kontrolü Sorununu ve Çocukluk Deneyimlerini Anlattı

Sunuculuğunu Gökay Kalaycıoğlu’nun üstlendiği Haberler.com YouTube kanalında yayınlanan Haber Mazeret programının bu haftaki konuğu başarılı müzisyen Ece Mumay oldu.

Çocukluğundan bahseden Mumay, öfke kontrolü sorunu nedeniyle arkadaşını dövdüğünü söyledi.

“PRESSES GİBİ BİR ÇOCUKLUK GEÇİRDİM AMA SONRA ÖFKE KONTROL SORUNLARI YAŞADIM”

Kalaycıoğlu’nun “Nasıl bir çocukluk geçirdiniz?” Soru üzerine konuşan Ece Mumay, “Prenses gibi bir çocuktum ama çok zor bir ergenlik geçirdim. Güçlü karakterli bir kadına dönüştüm.

Öfke kontrolü sorunlarım vardı ve arkadaşlarımla pek iyi anlaşamıyordum. Türkçe dersi olmayan bir Amerikan okuluna transfer oldum ve bu durum sanırım dil olarak onların çok gerisinde kaldığım için sinirlenmeme sebep oldu.

Bu durum bende ciddi bir öfke yarattı, çocuklarla deli gibi kavga ediyorduk. Annem şikayetlerden dolayı her hafta okula geliyordu. Her hafta birinin kulağına ya da burnuna bir şey oluyordu. “Erkek veya kadın olmaları önemli değildi, hiçbir ayrımımız yok.”

“ARKADAŞIMA TOKAT VERDİM”

“Lisede de bu durum devam etti. 13. sınıftayken bir arkadaşıma çok sert tokat attım. Ayrıcalıklara gücü yetmeyen biriyim. Lisede konservatuara geçtim ve sınıfta liseden gelen tek öğrenciydim. bir kolej.

Ben onun derslerine çalışan biriydim, onlar da çok çalışıyorlardı. İçlerinden biri tahtada soruyu çözmeye çalışıyordu, ben de çözemiyorsan bırak ben çözeyim dedim. Bana “Biz hayvanız, bir tek sen misin?” dedi. söz konusu.

O öğretmen sınıftan çıktığında bunu söylemeyeceğimi söyledim ve bir tane yapıştırdım. Sonu pek de kötü bitmedi.”

“SESSİZ BİR AİLEDE BÜYÜMEDİM”

“Hayatım boyunca yüksek sesten nefret eden ve ürperen biri oldum. Üniversiteden sonra hem iş hem de özel hayatımda daha sakin olmaya başladım.

Bu durum çocukluktan geliyor çünkü evde annemle babamın arasında ses çok yüksek çıkıyordu. Babam genetik olarak çok yüksek sesle konuşan biri.

Çok sakin bir ailede büyümedim. Gerginliğimiz her zaman yüksekti. Üzülsek de mutluluğumuz hep yüksekti.

karsiyaka-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu