Haber

Beşiktaş’tan Galatasaray Derbisi Öncesinde Flaş Açıklama: “Maçın Hakemini Değiştirin”

Beşiktaş, Galatasaray ile oynanacak derbi mücadelesini yönetecek olan maçın hakemi Ali Şansalan hakkında açıklamalarda bulundu. Beşiktaş, Ali Şansalan’ın üzerindeki baskı nedeniyle maçın hakemini değiştirmekten çekinmediğini belirtti. ayrıntılar ⬇️

Beşiktaş, derbi maçı öncesi rakibi Galatasaray ve maçın hakemi Ali Şansalan için açıklamalarda bulundu.

Siyah-beyazlılardan yapılan açıklamada, “Derbiyi Şansalan’ın yerine başka bir hakemin yönetmesinde bir sakınca görmüyoruz” denildi.

Kulübün internet sitesinde “Türk Futboluna Pusu Kültürü Getirenlere Geçilmez” başlığıyla yayınlanan açıklamada,

“Spor Toto Üstün Lig’de 32.haftada rakibimiz Galatasaray’ın ve medya yazarlarının, sosyal medyadaki trollerinin planlı bir şekilde başlattıkları algı operasyonunda her geçen gün dozu artırdığını dikkatle takip ediyoruz. aldıkları talimattan sonra Liderimiz Ahmet Işık Çebi’nin Ali Şansalan’ın derbiye atanmasını istediği şeklinde asılsız bir iddia ortaya atarak kirli oyunu ateşleyenler, bu kez Ali’ye baskı yapmaya çalışarak oynadıkları kirli oyunda ikinci perdeyi araladılar. Yapay zeka tarafından maçın hakemi ilan edilen Şansalan. ”şu ifadelere yer verildiğini söyledi:

”Beşiktaş JK olarak; Derbinin sistemli bir şekilde yıpratılan ve baskı altına alınmak istenen hakem Ali Şansalan’ın yerine başka bir hakem tarafından yönetilmesinde bir sakınca görmüyor, karşı çıkmayacağımızı beyan ediyoruz.

Sansalan’ı istemediğini kaleminden, trollerinden belli eden rakibimizin de bu çağrıyı olumlu bulacağını ve destekleyeceğini düşünüyoruz.”

haberakyaka.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu