Haber

Ali Koç, Aziz Yıldırım’ın açıklamalarına yanıt verdi

Fenerbahçe Kulüp Lideri Ali Koç, eski lider Aziz Yıldırım’ın söylemleriyle olay çıkarmaya çalıştığını belirterek, “Başkan, hayatımda gördüğüm en cesur görünüşlü ama cesur olmayan lidersin” dedi. söz konusu.

Kalamış’ta bulunan Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri’ndeki Yüksek Kurul Kurulu toplantısında konuşan Ali Koç, eski başkan Aziz Yıldırım’ın daha önceki açıklamalarına yönelik yüksek eleştiri ve karşıt açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanlığı yapmış ve yönetimde bulunan kişilerin mevcut yönetimi baltaladığını, gerilimin en çok da rakipler tarafından yönlendirildiğini ifade eden Koç, “Eski liderimiz kendi söylemleri veya yandaşlarının söylemleri ile toplumu birbirine uydurmaya çalışıyor. Aziz Yıldırım taraftarıyla birlikte küçük bir hayal dünyasının içindedir.İnanın aklı başında tüm Fenerbahçe taraftarları açıkça bilir ki sizin derdiniz Fenerbahçe’nin iyiliği veya başarısı değildir.Çünkü siz gerçekten Fenerbahçe’nin bekasını düşünüyorsanız 20 yılın efsane başkanı olsaydı çok daha farklı bir duruş ve telaffuza sahip olurdunuz, bu açık.” dedi.

“Benim için Aziz Yıldırım konusu kapandı”

Yapılanları bir tiyatro eseri olarak gördüğünü kaydeden Koç, şöyle konuştu:

“Kamuoyunun karşısına çıkma cesaretini gösterirseniz, her bir açıklamanıza tek tek cevap verebilirim. Aziz Yıldırım konusu o güne kadar benim için kapandı. Önderlik, en cüretkar görünen sizsiniz ama Hiç de cesur başkan tanımadım hayatımda.Adil bir kalbin olsaydı, iyi niyetin olsaydı, Oyun ruhun olsaydı, yıllardır savunduğun niyetlerine karşı gelmezdin. SporKulübünüzün eleştirilerini dışarıda değil, kongre üyelerimizin önünde yapardınız.

20 yıldır Fenerbahçe’nin başkanı olan birine otopark vermem. Bu olmayacak. Ekim ayı olağan Yüksek Kurul Toplantısına katılımınızı sabırsızlıkla bekliyorum. Fiziki olarak gelirsen hep birlikte neler olacağını göreceğiz. 2023-2024 döneminde Fenerbahçe’nin birlik ve beraberliği için sorumluluk alacak herkese ihtiyacımız var. Bu kervana katılmak isterseniz ben ve yönetimim en büyük adımı atacağız. Bundan şüphen olmasın.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu