Haber

5. Hobi Bahçeleri kura çekimi Gaziantep’te yapıldı

GAZİANTEP (İGFA) – Büyükşehir Belediyesi Onat Kutlar Tiyatro Salonu’nda düzenlenen kura törenine yoğun katılımla, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Genel Sekreter Sezer Cihan, MHP Gaziantep İl Başkanı Mustafa Bozgeyik ve kuraya başvuran vatandaşlar katıldı.

Lider Fatma Şahin, 100 hobi bahçesi, 2 tuvalet, idari bina, mescit ve 130 araç kapasiteli otoparkın yer aldığı 5. etabın ilk kurasını çekerek, anahtarlarını hak sahiplerine teslim etti.

Törende Alleben Göleti’ne yapılacak 6. etap hobi bahçelerinin de müjdesini veren Önder Şahin, başvuranların tamamının hobi bahçesine sahip olacağını söyledi.

ŞAHİN: İSTEDİĞİNİZ HER NOKTADA ÇALIŞMAK BİZİM GÖREVİMİZ

Kura çekimi öncesinde yeşil alan çalışmaları, şehir içi ulaşıma yönelik yeni projeler ve metro gibi projelerle ilgili sunum yapan Lider Fatma Şahin, vatandaşların talep ve isteklerini karşılamak için büyük çaba sarf ettiklerini belirterek, şöyle konuştu: “Ekiplerimiz çalışıyor. karıncalar gibi her koşulda. Hafta sonu tüm aileyi bir araya toplamak en büyük zevktir. Sevinçlerimiz paylaştıkça artar, paylaştıkça tüm acılarımız azalır. Bu yüzden elimizden geldiğince çaba harcıyoruz. Artık var kentsel tarım denen bir şey. Artık büyük şehirler insanı yoruyor. Dinlenmek lazım. Köyde ekmeği, sohbeti özlüyoruz. Ona göre çalışıyoruz. Gözlerimizi kapatıp cenneti hayal ettiğimizde yeşili, suyu ve mutlu bir aileyi düşünürüz. Talep ettiğiniz her noktada çalışmak görevimizdir. Biriniz buraya gelmezse üzülmeyin. Çıkıncaya kadar hobi bahçelerimizi yapmaya devam edeceğiz. “4’te yeni bir çekilişimiz olacak. ay.”

Genel Sekreter Sezer Cihan katılımdan dolayı teşekkür ederek, “Başkan Fatma Şahin ile her görüşmemizin konularından biri de daha fazla hobi bahçesi oluşturmaktır. Bunun için daha çok çalışıyoruz. Yeni etabımıza başlıyoruz. “Alleben Göleti tarafında yeni bir çalışmaya başlıyoruz” dedi.

haber-mamak.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu