Haber

Yapay Zeka İle Taciz ve Müstehcen İçerik Oluşturdular! ‘Beni sonuna kadar takip et’

Sosyal medya hesabındaki fotoğrafları yapay zeka aracılığıyla müstehcen içeriğe çevrilen Aleyna K., yaşadığı tacizi anlatarak kendisini yardıma çağırdı. Tacizciden korkmadığını belirten genç bayan, “Sonuna kadar peşindeyim, hiçbir şeyden korkma” dedi.

‘Normal bir insan böyle şeyler düşünmez’

Son zamanlarda popüler hale gelen yapay zeka ile birlikte fotoğraf ve görüntü oluşturmanın kötü örnekleri ortaya çıkmaya başladı. Aleyna K. isimli kadın, fotoğraflarını kullanan bir erkek tarafından taciz edildiğini açıkladı. Kendi fotoğraflarının müstehcen fotoğraf ve görüntülere dönüştürüldüğünü söyleyen Aleyna K., Show Haber’e verdiği röportajda, ” Aslında böyle şeyler normal bir insanın başına gelmez, ancak bir psikopatın başına gelebilir.söz konusu.

Tacizcinin gönderdiği e-postalarda ev ve iş yeri adreslerinin bulunduğunu belirten Aleyna K., “Bu yüzden çok endişelendim. Arkama bakıp yürümek hep tik oluyordu, az kalsın araba çarpıyordu. ‘ Yapılanların takipçisi olacağını belirten Aleyna K., “Benden korkma yanlış kişiye geldi. Sonuna kadar peşindeyim. Korkma.” herhangi bir şey, ‘o’ ifadelerini kullandı.

Aleyna K.’nin Show Haber’e yaptığı açıklama ?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu