Ekonomi

Tivibu’da Bahar Şenliği

Geniş bir içerik yelpazesine sahip olan platformda bu ay izleyicilerin beğenisini kazanan belgesellerin yanı sıra ödüllü sinemalar da yer alıyor.

Türk Telekom’un dijital televizyon platformu Tivibu, Mayıs ayında da özel içeriklerle izleyicilerini buluşturmaya devam ediyor. platform bu ay ‘Kirala-Satın Al’ gişede büyük başarı yakalayan Avatar: Water’s Way filmini izleyicinin beğenisine sunuyor. 2022 yılının başarılı yapımlarından biri olan Black Panther: Yaşasın Wakanda da klasörde yer alan filmlerden biri.

Ödüllü sinemalar Tivibu’da

2019 yılında vizyona giren ve 4 Oscar kazanan Parazit filmi Film klasörde bulunur. Başrolünde Kristen Stewart’ın yer aldığı, Galler Prensesi Diana’nın hayatının anlatıldığı Spencer, mayıs ayında da izleyicilerin beğenisine sunulacak. Çocukluğunda ailesiz kalan ve kendi başına büyüyen bir kadının hikayesinin anlatıldığı Kya’nın Şarkı Söylediği Yer seyirciyle buluşan filmler arasında yer alıyor.

Mayıs’ta Tivibu’da Belgesel Festivali

Mayıs ayında Kral Charles’ın taç giyme töreninin konuşulduğu, İngiliz Kraliyet Ailesi’nin bilinmeyenlerini anlatan The Royal Family: The Owner of the Crown belgeseli Tivibu Dizi/Belgesel Dosyası’nda izleyiciyle buluşuyor. Hayvanlar aleminin başarılı belgesellerinden biri olan Büyük Kediler, Mayıs ayında seyirciyle buluşacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu