Haber

Küçükçekmece’de hırsızlar sandalye atarak kaçtı

Küçükçekmece’de elektrik malzemeleri satan bir dükkana giren 5 hırsız, komşularının kendilerine sandalye fırlatması üzerine kaçtı. Paniğe kapılan kişiler kaçar kaçmaz arkadaşlarını unuttu. Kabloların çalındığı ve arkadaşlarını unuttuğu anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, 5 Şubat Pazartesi günü gece geç saatlerde Küçükçekmece Mehmet Akif Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kimlikleri henüz belirlenemeyen kapüşonlu ve maskeli 5 şüpheli, hırsızlık amacıyla mahalleye musallat oldu. Şüpheliler önce iş yerinin güvenlik kamerasının yönünü çevirerek dükkana girmeye çalıştı. Başarısız olan hırsızlar daha sonra geldikleri araçla elektrik malzemeleri satan bir dükkana girmeye çalıştı. Hırsızlar levyeyle kepenk ve pencereleri kırarak iş yerine girdi.

“Hırsızlar fırlatılan sandalyeyle kaçmaya başladı”

Mağazaya giren hırsızlardan ikisi elektrik kablolarını alıp araca yükledi, biri sürücü koltuğunda otururken, diğer ikisi çalınan kabloları araca yüklemeye başladı. Gürültüyle uyanan işletme sahibi, balkondan hırsızlara bağırdı. Bağırışları duyunca balkona çıkan komşulardan biri, balkondan hırsızların üzerine plastik sandalye atarak onları kaçırdı.

“Arkadaşlarını unuttular”

Üç hırsızdan ikisi paniğe kapılarak arabaya bindi, biri ise binemedi. Arkadaşlarının kendisini unuttuğunu gören şüpheli, aracın peşinden koşmaya başladı. Hırsızların mağazaya girdiği, komşunun sandalye fırlattığı ve panikleyen şüphelilerin kaçtığı anlar güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

İşletme sahibi Mehmet Aydın, cam kırılma sesiyle uyandığını belirterek, “Pazartesi saat 04.45 sıralarında gürültüyle uyandık. Pencereden dışarı baktım kimseyi göremedim ama Kabloları taşıdıklarını gördüm.Daha sonra müdahalemiz başladı.Karşı komşular da müdahale etti ve aşağı inerken onlar da kaçtı.Tabi onlar kaçarken arkadaşlarını da bırakıp kaçtılar.Komşu Karşıya sandalye attı ama yakalayamadı. Tutsaydı ben yakalardım. Sonra aşağı indik ama zararımız belli, çalınan eserler belli. Panjuru ve kabloyu patlattılar, Yaklaşık 100 bin TL kaybettik. Sahnelerle birlikte şikayette bulundum. Daha önce de hırsızlık olmuştu ama sonuç “Çıkmadı” dedi. – İSTANBUL

golyakaajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu