Haber

KBÜ ile Navai İnovasyon Üniversitesi arasında işbirliği protokolü imzalandı

Karabük Üniversitesi (KBÜ) Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık ile Nevai İnovasyon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nurivmon Abulhasan arasında iş birliği protokolü imzalandı.

Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, KBÜ Rektörü Kırışık, Özbekistan’daki Navai İnovasyon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abulhasan ve Rektör Yardımcısı Doç. Dr. Sherzod Atamuradov ve Daire Başkanı Rahimberdi Toshmamatov’u rektörlük makamında ağırladı.

Ziyarete Karabük Üniversitesi rektör yardımcıları Prof. Hasan Solmaz, Prof. Dr. Elif Çepni, Prof. Dr. İsmail Rakıp Karaş, Genel Sekreter Lütfü Köm ve Uluslararası İlişkiler Koordinatörü Öğretim Görevlisi Adnan Uçur eşlik etti.

Toplantıda Kırışık ve Abulhasan, akademik işbirliklerinin güçlendirilmesi ve olası projeler konusunda görüş alışverişinde bulundu.

Toplantının ardından ortak araştırma projeleri, akademik işbirlikleri, öğrenci değişimi, ortak konferanslar ve yurt dışı eğitim programlarını kapsayan bir protokol imzalandı.

KBÜ Rektörü Prof. Dr. Kırık Afrikalı öğrencilerle bir araya geldi

Karabük’teki Afrikalı Öğrenciler Birliği Derneği Başkanı Ousman Abdoulaye Ahmat ve Afrikalı öğrenciler, Karabük Üniversitesi (KBÜ) Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık’ı ziyaret etti.

Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, KBÜ Senato Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda Afrikalı öğrencilerin üniversite deneyimleri, karşılaştıkları zorluklar ve daha uygun bir eğitim ortamı için yapılması gereken konular ele alındı.

-Öğrencilere çorba ikramı

Karabük Üniversitesi (KBÜ) sınav haftasına giren öğrencilere sıcak çorba ikramında bulundu.

Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’nın KBÜ Kamil Güleç Kütüphanesi’nde oluşturduğu standta öğrencilere çorba ikramı yapıldı.

Bu kapsamda son hafta 09.00-09.30 ve 18.30-19.00 saatleri arasında öğrencilere çorba ikramı yapılacak.

KBÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde Akademik ve İdari Konsey Toplantısı Yapıldı

Karabük Üniversitesi (KBÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık’ın katılımıyla düzenlenen 2023-2024 Akademik Yılı Güz Dönemi Akademik ve İdari Konsey Toplantısı gerçekleştirildi.

Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, toplantıya Rektör Prof. Dr. Fatih Kırışık, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Elif Çepni, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah Karakaya, akademik ve idari çalışanlar katıldı.

Toplantıda, yapılacak ve yapılması planlanan çalışmalar ile akademik ve idari kadroya ilişkin gelişmeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Karabük Belediyesi personel sayısını yüzde 53 artırdı

Karabük Belediyesi İşçi A.Ş. çalışanlarına 2024 yılının ilk 6 ayında yüzde 53,57 oranında zam verildiği bildirildi.

Belediyeden yapılan açıklamada, “Karabük Belediyesi Personel A.Ş. çalışanlarının ücretlerine 2024 yılının ilk 6 ayında uygulanacak yüzde 38,57 oranındaki ücret artışının üzerine yüzde 15’lik iyileştirme artışıyla yüzde 53,57 oranında zam yaptık. Temmuz 2023’ten bu yana ikramiye dahil fiyatlarda toplam yüzde 125’lik bir artışa ulaştık.” ifadeleri kullanıldı.

osmancik-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu