Yaşam

İlişki Günlüğünde Yeni Bir Sayfa: Uyku Pozisyonunuz İlişkinizi Anlatıyor!

Partnerinizle olan uyku pozisyonunuzun aranızdaki bağı belirlediğini biliyor muydunuz? Birazdan bahsedeceğimiz 12 farklı uyku durumundan hangisinin size hitap ettiğini öğrenin ve ilişkinizin ipuçlarını öğrenin. Ayrıntılar için burada efendim!

1. Kaşık konumu

Kaşık konumu, bağlantınızın bağlı ve ilgili olduğunu gösterir. En ideal uyku durumlarından biri gibi görünse de çiftlerin sadece %18’i kaşık durumunu tercih ediyor. Erotik olma özelliği taşıyan kaşık pozisyonunu tercih eden çiftlerin cinsel açıdan da rahat olduklarını söyleyebiliriz.

2. Gevşek kaşık pozisyonu

Adeta kaşık gibi olan bu uyku tarzında çiftler birbirine yakın uyumaz, ortada bir boşluk bırakır. Bu konum, insanların inançlı olduklarının ve fiziksel bir ihtiyaç hissetmediklerinin bir göstergesidir. Bu uyku halini tercih ederseniz partnerinizle aranızda karşılıklı bir saygı olduğunu söyleyebiliriz.

3. İç içe uyum pozisyonu

Bu uyku halini seçen çiftlerin içinde büyük bir istek ve tutku vardır. Pek çok kişinin rahatsız olduğu bu uyku pozisyonu sizin için ideal ise birbirinize çok bağlı olduğunuzu söylemek mümkün. Çünkü bu durum yeni çiftler tarafından kısa süreliğine birden fazla kez tercih edilmektedir.

4. Sırt sırta uyum pozisyonu

Bu pozisyonda sırt sırta olmak uzak bir durum gibi görünebilir. Ancak işin aslı bu durumu hem özel alanlarına hem de ilişkilerine tercih eden çiftlerin bağlılığıdır.

5. Düğüm konumunu gevşetin

Bu uyku hali birçok uzun süreli ilişkide görülür. Çözülen düğümün uyku halindeyken öncelikle çiftler birbirlerine sarılır ve zamanla kendi bölgelerine çekilirler. Bu uyku pozisyonunu tercih eden çiftler hem bağımsız hem de birbirine çok yakındır.

6. Serbest pozisyon

Sırt sırta pozisyona benzeyen bu uyku düzenine daha çok birkaç yıllık uzun süreli ilişkilerde rastlanır. Özgürlük halini tercih eden çiftler uyku halinin adından da anlaşılacağı üzere özgürlüğüne düşkündür. Görselde biraz olumsuz görünen bu uyku formu bağlılığı ve güveni temsil ediyor.

7. Göğüs üstü yatış pozisyonu

Yeni ilgi alanlarının çoğunda bu uyku haline rastlamak mümkündür. Kadınların daha çok beğendiği bu uyku pozisyonunda erkekler gözlemci ve mümin konumundadır.

8. Bacak kucaklama pozisyonu

Partnerinizle bu şekilde yatıyorsanız size bir iyi bir de kötü haberimiz var. Yeterince başlıyoruz! Eşiniz ve bacaklarınız aynı anda iç içe geçiyorsa, bu cinsel ve duygusal bir bağ içinde olduğunuzu gösterir. Ancak, sadece biriniz bir başkasına bacak bacak üstüne atıyorsa, bu, ilişkide eksik olan bir bağlantının aranması anlamına gelir.

9. Meslek konumu

Partnerinizin tüm yatağı örtmesi ve uyku sırasında yorganı yanınıza çekmesi maalesef kaba ve bencil biri olduğunu gösteriyor. Çünkü bu durum bireylerin satın alması gerektiğini ifade etmektedir. bu, tüm yatağı kaplayan insanların çoğunlukla bencil ve baskın olduğu anlamına gelir.

10. Omuz eğme pozisyonu

Yine kadınların daha çok sevdiği uyku durumlarından biriyle karşınızdayız. Omuzda uyumak erkekler için biraz daha zordur çünkü bu pozisyonda sırtüstü yatmaları gerekir. Bu uyku şekli, bağınızda hangi tarafın patron, hangi tarafın bağımlı olduğu konusunda önemli ipuçları verir.

11. Beşik konumu

Bu uyku pozisyonu birçok çift için rahatsız edici ve rahatsız edici olabilir. Çünkü bu uyku formunda çiftlerin vücutlarının birçok bölgesi birbiriyle temas eder ve göğse yaslanan taraf, diğer tarafın kalp atışlarını hisseder.

12. Küçük dokunma konumu

Bu durumda her iki taraf da kendi isteğiyle uyur. Yani özgürler. Ancak her ne kadar diledikleri gibi uyusalar da ufak bir dokunuşla dokunmayı da ihmal etmezler. Bu, ortakların birbirlerine olan bağlılığını gösterir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu