Yaşam

Gelin Adayı Solmaz Çiros’un son hali: Artık bambaşka biri oldu!

Seda Sayan’ın programıyla üne kavuşan Solmaz Çiros isimli kişi şimdi yeniden gündemde.

Bir dönem düğün programlarına ev sahipliği yapan Seda Sayan ve Uğur Arslan’ın gelin adaylarından Solmaz Çiros o günlerde hep gündemdeydi.

 

Sollmaz Çiros kilo aldı!

Uzun süredir ortalıkta görünmeyen ve bu dönemde kilo alan Solmaz, sahip olduğu estetikle ön plana çıktı. Son halini görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi.

O yıllarda hip danslarıyla anılan Solmaz’ın görüntüleri dikkat çekti. Program bittikten sonra aldığı kilolarla ilgili çok konuşuldu.

Solmaz Çiros düğünlerde şarkı söylemeye devam ediyor. Yeni görünümüyle “Rapçi Cardi B’ye benziyor” gibi yorumlar aldı.

Sürekli yaptığı değişikliklerle adından söz ettiren eski yarışmacının son halini görenler, sosyal medyada yorumlarını esirgemedi.

Eski gelin adayına şu yorumlar yapıldı: Rapçi Cardi B’nin Türkçe görünüşü, eski halin ne kadar güzeldi, doğal halin her zaman daha güzel.

18 yaşında katıldığı düğün programıyla adından söz ettiren Solmaz Çiros, ünlü olduktan sonra kısa bir süre Aşk-ı Roman dizisinde başrol oynadı. Re-Solmaz, Seda Sayan’ın klibinde de rol aldı. Geçtiğimiz günlerde kendi albümünü de çıkardı.

Bir süredir sosyal medyada sessiz kalan Solmaz Çiros, özellikle dans paylaşımlarıyla sosyal medyanın her zaman gündeminde kalmayı başarıyor.

Solmaz Çiros, o dönemde de tanınan damat adayı Kaan ile olan ilişkisiyle sık sık gündeme gelmişti. Şimdilerde diğer sevenleriyle de adı anılıyor.

tillohaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu