Haber

Engelsiz Yaşam Fuarı’nda Konak’a yoğun ilgi

İstanbul’da düzenlenen Manisiz Hayat Fuarı ve Farkındalık Zirvesi’ne Manisiz Hayat Köyü’ndeki çalışmaları nedeniyle özel olarak davet edilen Konak Belediyesi’nin standı büyük ilgi gördü.

Konak Belediyesi, 1-4 Aralık tarihleri ​​arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen 12. “Engelsiz Yaşam Fuarı ve Farkındalık Zirvesi” EYAF EXPO 2022’ye katıldı. Manisiz Hayat Köyü başta olmak üzere 100’ü yerel yönetim olmak üzere 200 firma ve kuruluşun katıldığı tepeye özel olarak davet edilen Konak Belediyesi, fuarda stant açtı. Ziyaretçilerin yoğun ilgi gösterdiği stantta Manisiz Hayat Köyü’nde engellilerin ürettiği el işleri sergilendi. Standın gözbebeği olan eserler büyük beğeni topladı. Zirvede Konak Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Kentte Engel Yok” afiş yarışmasında dereceye giren eserlerin yer aldığı iki stant açıldı.

ücretsiz servis

Engelsiz Yaşam Köyü, Konak Belediye Başkanı Abdulbatur’un göreve gelir gelmez ilk icraatlarından biri oldu. Zihinsel ve bedensel engelli bireylere özel eğitim, rehabilitasyon ve fizyoterapi hizmetlerinin ücretsiz olarak sunulduğu Konak Manisiz Hayat Köyü’nde iş atölyeleri, meyve bahçesi, sera, fizik tedavi ve rehabilitasyon üniteleri bulunuyor.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu