Haber

Dilan Çıtak’ın Konser Bilet Fiyatlarına İnanamayacaksınız: Tatlısesler’in Konserleri Boyumuzu Aşar

Biliyorsunuz ki İbrahim Tatlıses’in çok sorunlu olduğu kızı Dilan Çıtak, babası ve ağabeyi İdo gibi şarkıcıdır. Sesi herkesi büyüleyen Dilan Çıtak, geçtiğimiz aylarda ‘İbrahim Tatlıses’in kızı’ olarak anılmasından rahatsız olduğunu dile getirmişti. Yaz döneminde programı oldukça kalabalık olan Dilan Çıtak’ın konser bilet fiyatları görenleri hayrete düşürdü.

İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan Çıtak, yıllardır müzikle uğraşıyor.

Babasının İbrahim Tatlıses olduğunu ve yaşadığı magazin olaylarını açıkladığı tarihten bu yana bu şubede çalışan Çıtak, güçlü sesiyle dikkat çeken isimlerden biri.

Babası İbrahim Tatlıses tarafından uzun süre kabullenilip durumu düzelten Çıtak, geçtiğimiz aylarda kendisine “İbrahim Tatlıses’in kızı” denilmesinden rahatsız olduğunu dile getirdi.

‘Babamı çok seviyorum, ona çok saygı duyuyorum ama bu beni bir birey olarak kabul edememeniz yetmez mi? Babam bile benim Dilan Çıtak olduğumu kabul etti ama sen elinde değildin.’ Dilan Çıtak, kendisinin ikinci planda kalmasından ve ‘kızı’nın önüne geçmesinden son derece rahatsız olduğunu paylaştı.

Sesi herkes tarafından beğenilen ve özellikle ağır müzik söyleme konusunda başarılı olan Dilan Çıtak, yaz döneminde son derece yavaş bir konser temposuna sahiptir.

Türkiye’nin birçok yerinde konserler veren Dilan Çıtak, özellikle Ortadoğu’dan gelen hayranlarını çok seviyor gibi görünüyor.

Konser bilet fiyatları 4.785 TL’den kapılarını açıyor…

İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleşen en ucuz konser biletleri 4 bin 785 TL’den satışa sunulurken biletlerin günler önce tükendiği ortaya çıktı.

Konsere Fas, Lübnan, Irak ve Dubai gibi ülkelerden de katılım olması dikkat çekti.

sincikhaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu