Teknoloji

BMW M3 Touring ve Audi RS6 Drag Yarışı

Station wagon araç tipi, ‘aile arabası’ olarak akıllara kazınmış olabilir. Ancak bu, bu araçların aynı zamanda lüks ve sportif olabileceği anlamına gelmiyor. BMW M3 Touring ve Audi RS6bunun en büyük örnekleri.

Araçların drag yarışlarını her hafta birbirinden ilginç karşılaştırmalarla bizlere sunan YouTube kanalı carwow, bu hafta bu iki aracı karşı karşıya getirdi. Bakalım piknik yolunda hangi arabaya bineceksin bacaklarına toz yutturabilir misin?

BMW M3 Touring ve Audi RS6 kısa mesafeli araba yarışı:

BMW M3 Touring’in kaputunun altında 510 beygir gücü ve 650 Newton-metre tork üreten 3.0 litrelik biturbo V8 motor. Aracın net yükü neredeyse 2 ton: 1.865 kilogram.

Audi RS6, 4.0 litrelik bir 600 beygir 800 Newton-metre tork üreten ikiz turbo V8 motor tarafından desteklenmektedir. RS6’nın yükü 2 tonu aşıyor: Tam olarak 2.075 kilogram ağırlığında.

Araçların motor bilgilerine bakıldığında bile hangisinin kazanacağı tahmin edilebilir gibi görünse de BMW şaşırtmayı başardı . Ne düşünüyorsun? Lütfen fikirlerinizi yorumlarda bizimle paylaşmayı unutmayın.

kaynarca-haber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu