Teknoloji

Atomic Heart ve FİNALLER için NVIDIA Game Ready Sürücüsü Geliyor

GeForce Oyuncuları İçin Yapay Zeka İle Geliştirilmiş RTX Ekran Müthiş Çözünürlük Desteği!

NVIDIA bugün NVIDIA DLSS 3’ü destekliyor atomik kalp ve 7 Mart’tan itibaren THE FINALS için yeni bir GeForce Game Ready Sürücüsü kapalı beta. Bu yeni sürücü aynı zamanda, Google Chrome ve Microsoft Edge tarayıcıları aracılığıyla yayınlanan rastgele bir görüntünün kalitesini artırmak için yapay zekayı kullanan GeForce RTX 30 ve 40 Serisi GPU’larda RTX Resim Üstün Çözünürlüğü (VSR) desteği sunar.

NVIDIA DLSS 3 ile Atomic Heart için Oyuna Hazır

Atomic Heart 21 Şubat’ta piyasaya sürüldüğünde GeForce RTX oyuncuları, NVIDIA DLSS 3, NVIDIA DLSS 2 ve NVIDIA Reflex teknolojileri ile desteklenen oyunda yüksek düzeyde performans yakalayabildiler.

DLSS 3 etkinken GeForce RTX 4090 ile 4K performansı %90 artırılarak 184 FPS’ye çıkarken GeForce RTX 4080 ile bu sayı %80 artırılarak 146 FPS’ye çıkıyor. GeForce RTX 4070 Ti ile 1440p’de DLSS 3 iyileşiyor 160 FPS’nin üzerindeki maksimum ayarlarda çalışırken performans %62 arttı. DLSS 3, CPU’ya bağlı senaryolarda performansı artırmaya da yardımcı olabilir.

THE FINALS kapalı betası ile oyuna hazır olun!

Embark Studios’un FİNALLER harap olmuş bir dünyada geçen benzersiz oyun deneyimleri sunan oynaması ücretsiz bir nişancı oyunudur. Merakla beklenen oyun, aşağıdakiler de dahil olmak üzere NVIDIA teknolojileri tarafından desteklenmektedir:

  • NVIDIA Reflex – Seçenekler menüsünde tek bir tıklamayla etkinleştirilen Reflex, sistem gecikmesini %55’e kadar azaltarak oyunu daha duyarlı hale getirir ve oyun içi gecikmeyi azaltmaya yardımcı olur. THE FINALS gibi rekabetçi nişancı oyunlarında, Reflex boost, oyunculara ölümün ortasında fark yaratabilecek bir rekabet avantajı sağlar.
  • NVIDIA DLSS – RTX oyuncuları, yapay zeka odaklı NVIDIA DLSS teknolojisini etkinleştirerek performansı en üst düzeye çıkarır.
  • NVIDIA RTXGI, binalar patlarken ve duvarlar çökerken ışığı ve gölgeyi doğru bir şekilde hesaplamak için kullanılır. RTXGI, anında daha zengin ve daha gerçekçi küresel aydınlatma üretmek için donanım hızlandırmalı ışın izlemeyi kullanır. Oyuncular, hacimsel sis ve dumanla örtülü dünyayla etkileşim kurarken, RTXGI’nin Dinamik modunun çevresinde gerçekçi bir şekilde yansıyan ışığı deneyimleyebilirler.

7 Mart’taki iki haftalık yeni kapalı betası, bu yıl piyasaya sürülmeden önce oyunculara sunulacak. ONLARSize FİNALLERİ deneyimleme şansı verir.

NVIDIA RTX Video Süper Çözünürlük Desteği Geliyor

RTX Video Süper Çözünürlük, GeForce sahiplerinin 1440p veya 4K ekranlarda yapay zeka ile geliştirilmiş netlikle geliştirilmiş videoları izlemelerine olanak tanıyan bir yapay zeka işleme yükseltme aracıdır. GeForce RTX 30 ve 40 Serisi GPU’lar, görüntü kalitesini artırmak için Chrome veya Edge tarayıcılarınızda oynatılan daha düşük çözünürlüklü görüntüleri işler.

NVIDIA Tensör Çekirdeklerinin gücünü en son yapay zeka görüntü işleme teknikleri ile birleştiren RTX VSR, özellikleri ve kenarları akıllı bir şekilde keskinleştirir ve geliştirirken dikkat dağıtan yapıları ortadan kaldırır. RTX VSR, Twitch, YouTube, Netflix, Disney+ veya Hulu gibi platformlardaki içerikler dahil olmak üzere bir tarayıcıda oynatılan çoğu videoyla çalışır.

GeForce Experience’ın Optimum Ayarlarıyla Güçlendirilen Yeni Oyunlar

GeForce Experience’ın tek tıklamayla optimum ayarları, oyuncuların sistem donanımları için oyun seçeneklerini anında yapılandırmasına olanak tanıyarak sorunsuz ve optimize edilmiş bir oyun deneyimi sağlar. En son sürücü sürümü ile desteklenen 1000’den fazla oyuna 7 oyun daha eklendi.

  • atomik kalp
  • Kahramanlar Şirketi 3
  • Hogwarts Mirası
  • YOK OL
  • Yerleşimciler: Yeni Müttefikler
  • savaşçı

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

haber-mahmudiye.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu