Haber

Arda Güler ve Ali Koç görüşmesinde neler yaşandı?

Genç yaşına rağmen sergilediği performansla Fenerbahçe’nin en iyi isimleri arasına girmeyi başaran Arda Güler’in geleceği netleşiyor.

Sözleşmesi 17.5 milyon Euro’ya bedelsiz kalan 18 yaşındaki futbolcu, Avrupa’nın dev takımları harekete geçerken Fenerbahçe Yönetimi Arda Güler ile görüştü.

Başkan Ali Koç ve genç oyuncu arasında gerçekleşen görüşmede birçok konu masaya yatırıldı.

Taraftar sevgisi anlatıldı

Sarı lacivertlilerin lideri Ali Koç, camia ve taraftarların bu konudaki hassasiyetlerini ilk olarak Arda Güler’e iletti. Tüm Fenerbahçe camiasının Arda Güler’in kalmasını istediğini, onu ne kadar sevdiğini ve kalması için güçlü bir istek olduğunu anlattı.

Milli oyunda kalması için pankartlar, taraftarların onu olası bir efsane olarak gördüğünü ve bu kadar geniş bir toplulukla adının anılabileceğini aktardı.

“En çok maaş alan yerli oyuncu sen olacaksın”

Ali Koç, manevi durumların çok değerli olduğunu belirttikten sonra Arda Güler cephesine yeni sözleşme teklifinde bulundu. Arda’ya, takımın en çok maaş alan yerli futbolcusu olmasını sağlayacak garantili bir ücret transfer edildi.

Bu ücretin yanı sıra maç başı ücret, belirli maç periyotlarında ekstra bonuslar, gol ve asistlere ayrı başarı bonusları sunuldu. Ayrıca Arda’ya Avrupa’daki lig, kupa ve çeşitli başarı durumlarına göre prim ödeneceği belirtildi.

Ali Koç, Arda’yı en iyi şartlarda Avrupa’ya göndereceğini söyledi.

Ali Koç da Arda Güler’e 18 yaşındaki Türk futbolcu için rekor fiyat teklif ettikten sonra en az bir dönem daha takımda kalacağını, ayrılmasının sarı-lacivertli taraftarları çok üzeceğini, eğer giderse takımda kalacağını ifade etti. Daha sonra gitmek isteseydi, onu en iyi şartlarda Avrupa’ya gönderirdi.

Koç desteği sağlanacak

Arda Güler’e de gelişimi için yapılması gerekenler söylendi. Saha içinde ekstra antrenör takviyesi ve saha dışında kişisel gelişimi için çeşitli hocalardan ders alabileceği belirtildi.

Arda Güler düşünmek için süre istedi

Çocukluğundan beri Fenerbahçe taraftarı olan ve futbolcu olmadan önce de Fenerbahçe tribünlerinde yer alan Arda Güler, birkaç yıl önce başlayan bir Avrupa planı olmasına rağmen Ali Koç’un yaklaşımını biraz daha düşünmek istedi. önce ailesiyle.

Nihai karar önümüzdeki günlerde belli olacak.

Ali Koç, TFF seçimlerinden sonra ikinci bir tepe yapabileceklerini belirtti. Aldığı her kararda etkili olan Arda Güler ve ailesi, tekrar düşüneceklerini belirterek masadan kalktı.

Fenerbahçe’nin önümüzdeki günlerde Arda Güler ve ailesiyle bir kez daha karşı karşıya geleceği ve bu görüşmeden kesin bir sonuç beklendiği kaydedildi.

haberkulp.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu